Comença la Festa Major!

Última revisió 02-08-2019 13:50
02/08/2019

La cercavila de gegants va encetar ahir la programació de Festa Major, en un recorregut que va finalitzar en una plaça de l'Església plena a vessar. Va ser a la plaça on l'alcaldessa, Dolors Castellà, i el regidor de Cultura, Lluís Rodríguez "Pote", van fer els parlaments inaugurals, en què van desitjar a tots els veïnes i veïnes que gaudissin de la festa, i van agrair la col·laboració de totes aquelles persones que la fan possible. 

Les protagonsites del pregó d'aquest any van ser les cantaires del Cor Sarabanda, que van oferir un espectacle ple de música i feminisme.  Els Versots, el correfoc i el correaigua van ser les activitats que es van celebrar a continuació.

Més tard, va el públic va gaudir de l'espectacle d'humor de Marcel Tomàs. I a partir de la mitjanit, la gresca es va traslladar a l'Espai Nits la Doma, amb Dj Suli i Va Parir Tour.

L'espai d'oci nocturn comptava, per primera vegada, amb un Punt Lila, a més de la estant informatiu i d'assessorament sobre dorgues i sexualitat del Programa C17. 

Preg?³ de de Festa Major
Preg?³ de de Festa Major