Comença a instal·lar-se la nova gespa del camp de futbol

Última revisió 17-01-2019 14:01
21/01/2019

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’instal·lació de la nova gespa del camp de futbol de la Garriga, prèvia col·locació d’una base elàstica sobre el ciment que ajudarà a amortir les caigudes, per així evitar lesions, i a estabilitzar la gespa.

Prèviament a la realització d’aquestes tasques, es van treure les porteries, la gespa i els aspersors vells i se n’han instal·lat de nous, en aquest cas emergents, és a dir, que pugen i baixen automàticament, de manera que s’eliminen obstacles en el terreny de joc. També s’han canviat les banquetes i s’han realitzat diversos treballs de repintat dels voltants del camp.

Un cop es col·loqui la nova gespa, es pintaran les línies del camp, tant les de futbol 7 com les de futbol 11, i s’hi tirarà sílice per donar estabilitat i cautxú perquè el terreny tingui elasticitat. Finalment, s’hi instal·laran porteries noves.

Aquesta actuació forma part de tota una millora del camp de futbol que va començar ara fa un parell d’anys, quan es van pintar la coberta de l’equipament esportiu i la tanca perimetral de l’espai.

Pel que fa a la gespa antiga, s’aprofitarà per posar-la als laterals del terreny. La resta, s’instal·larà al camp de futbol del Figaró, equipament que també utilitza el C.F. Olímpic la Garriga per a realitzar alguns entrenaments.

Es preveu que el camp estigui a punt el primer cap de setmana de febrer.

Gespa camp futbol
Gespa camp futbol