Celebració dels 30 anys de l'EMAD

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 09:00

Durant la setmana del 5 al 8 de febrer, a l'Escola Municipal d'Art i Disseny, l'EMAD, es realitzaran diferents activitats relacionades amb el 30è aniversari del centre. A més, s'ha engegat un concurs d'Instagram.

En aquests dies les classes variaran el seu format per donar pas a alguna conferència del sector professional, una taula rodona d'ex alumnes, un fòrum de cinema, tallers artístics interdisciplinaris, corners d'estudiants, la realització d'una instal·lació efímera i una botifarrada d'estudiants. A més, el dia 6 de febrer es farà un acte de celebració del 30è aniversari de l'escola a Can Raspall.

D'altra banda, des de finals de gener, es pot participar en el concurs d'Instagram #30anysemad "Dissenyes o treballes". Consisteix a publicar fotografies sobre la temàtica de què és el disseny per vosaltres amb l'etiqueta #30anysemadconcurs a la xarxa Instagram. La participació es tancarà el dijous 7 de febrer i el divendres 8 se sortejarà entre totes les fotografies seleccionades un val per a dues persones per al Balneari Blancafort i alguna altra sorpresa. Per a més informació, es poden consultar les bases a l'Instagram de @emadlagarriga.

Darrera actualització: 29.01.2019 | 11:56