Celebració del 5 anys del projecte Emergeix

Última revisió 15-05-2018 09:39
15/05/2018

La sala noble de Can Raspall va acollir la celebració dels 5 anys del projecte d'ocupació Emergeix.

Durant les intervencions, l'assessora laboral Marta Colomé, va explicar com aquest programa de formació, dirigit a persones d’edats compreses entre els 40 i 57 anys, que majoritàriament, estan fora del mercat de treball com a conseqüència d'acomiadaments i d'expedients de regulació, els retorna al mercat laboral. Amb l'ajuda dels tècnics municipals, se’ls reorienta el projecte professional, se'ls identifica el propi capital de competències i se'l forma per millorar la seva candidatura en relació al mercat de treball.

Diferents tallers grupals i tutories individualitzades serveixen per elaborar un currículum per competències, preparar un procés de selecció amb èxit i conèixer noves eines de recerca de feina, entre d’altres. 

Tant tècnics com exalumnes van valorar el projecte com a exitós, no només a nivell de suport personal sinó perquè més del 70% de les persones que han participat al programa han trobat feina.

Al seu torn, l'alcaldessa Meritxell Budó va agrair el suport de la vintena d'empreses participants "que han reconegut el valor d'aquest projecte, pioner a la comarca". Budó va afegir que fomentar l'ocupació és un de les principals apostes de govern.