Campanya per sensibilitzar sobre el consum d’alcohol en menors

Dimecres, 18 de juliol de 2018 a les 09:00

L’Agència de Salut Pública i els Mossos d’Esquadra promouen el pla pilot “Si ets menor, sense alcohol”, dirigit a comerços de proximitat que venen begudes alcohòliques, per reforçar el coneixement de la normativa sobre la venda d’aquests productes a menors d’edat.

En el desenvolupament de la campanya, agents del cos de Mossos d’Esquadra han visitat els comerços donant una sèrie de recomanacions per afrontar situacions en què una persona menor d’edat vulgui comprar una beguda alcohòlica. Així, s'ha recordat als i les comerciants que poden demanar el DNI sempre que tinguin dubtes sobre l’edat de la clientela i que es poden negar a vendre alcohol si la persona no vol ensenyar el document d’identitat.

També s'han lliurat uns adhesius, un pòster i uns fulletons de la campanya, que contenen aquests consells, i s'ha recordat als botiguers i botigueres els riscos del consum d’alcohol entre els menors (intoxicació, agressivitat, assetjament masclista, conducció de vehicles sota els efectes de l’alcohol, relacions sexuals sense protecció...).

El projecte s’està duent a terme en els cinc municipis que formen part del Pla C17: la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Tagamanent, Figaró – Montmany i Les Franqueses del Vallès.

Darrera actualització: 20.07.2018 | 09:43

Imatges

Menors sense alcohol Menors sense alcohol