Bonificacions per ús de la deixalleria

Dimarts, 11 d'abril de 2017 a les 08:03

Un total de 1634 persones van aconseguir una bonificació en la taxa d’escombraries durant el 2016 per haver fet ús de la deixalleria municipal. 

Amb aquesta xifra se supera, en un 5%, el nombre de bonificacions del 2015. En total, l’any passat van passar per l’equipament 7110 veïns i veïnes del municipi.

Segons estableix l’ordenança municipal reguladora de les taxes per la prestació del servei de gestió de residus municipals, tenen dret a una bonificació del 10% o del 20% els particulars que en el seu habitatge habitual facin ús de la deixalleria i acreditin l’obtenció de 10 o 20 punts mitjançant la targeta de la deixalleria. Els punts que s’obtenen a l’hora dipositar els residus depenen del tipus de fracció, i la relació es pot consultar al mateix equipament. 

La targeta de la deixalleria és gratuïta i pot sol·licitar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania amb el rebut d’escombraries. El període d’acreditació d’ús de la deixalleria és de gener a desembre, i la bonificació s’aplica en funció de l’ordenança municipal del següent exercici. La puntuació acumulada al llarg de l’any es pot consultar a la web .

Durant aquest 2017, la Garriga disposarà més d’un servei de deixalleria mòbil, cada dilluns a la tarda a la plaça de Can Dachs. La targeta també serà vàlida per als residus que es dispositiu en aquesta unitat.

Darrera actualització: 30.06.2017 | 11:31