Arriba la Setmana de la Guitarra de l’EMM

Dijous, 5 d'abril de 2018 a les 10:00

El Departament de Guitarra de l’Escola Municipal de Música proposa una setmana d’activitats relacionades amb aquest instrument.

Dilluns 9 d’abril, un trio de guitarres format pels professors de l’escola Rafel Sala, Núria Martínez i Marcos Lopetegui interpretarà obres de Dowland, Molinaro i Giuliani. Serà a les 19 h, a l’Auditori de l’Escola.

Dimarts 10 d’abril, també a les 19 h a l’Auditori, serà el torn del luthier de guitarres i instruments de corda Jaume Bosser, que farà una xerrada sobre construcció i manteniment dels instruments.

Finalment, divendres 13 d’abril, a les 19 h, a Can Raspall, Ausiàs Parejo, jove guitarrista i guanyador de diversos concursos, actuarà acompanyat dels alumnes de l’EMM Ona Blanco, Marc Blanco i Genís Polo.

Cicle de Joves Intèrprets i Concert de Primavera

Durant el mes d’abril, l’Escola Municipal de Música també oferirà el XIVè Cicle de Joves Intèrprets, que se celebra cada any.

Obrirà el Cicle el concert del quartet de corda Amika, dimarts 17 d’abril a l’Auditori, a les 19.30 h. Diumenge 21 d’abril, a les 12 h, el Teatre El Patronat serà l’escenari de ‘Les nostres orquestres’. I divendres 4 de maig, a les 20 h, novament a l’Auditori de l’Escola de Música, actuaran Saligarda Jazz-Vent i ZoomBand.

El dia 25 d’abril, a més, tindrà lloc el Concert de Primavera, en què participaran alumnes de l’Oficina de Català i alumnes adults de l’EMM. Serà a les 20 h, a l’Auditori de l’EMM.

Darrera actualització: 16.04.2018 | 13:35