Aida Sstrings inaugura el cicle Terra de Sons

Última revisió 11-03-2014 11:09
11/03/2014

La cantant de Terrassa Aida Sstring, que va iniciar la seva carrera a través de les xarxes socials amb la cançó “Aquesta nit” que va rebre més de 130.000 visites, serà l’encarregada d’obrir la quarta edició del Terra de Sons el proper 15 de març. Partint d'un pop que beu també d'altres estils com el jazz, el reggae o el country, Sstrings presentarà ‘Tocant de peus al cel’, un àlbum que parla de la vida quotidiana. Compartirà escenari a Santa Maria del Camí amb el grup de folk d’Eduard Estivill i Montse Domènech Falsterbo Marí.

El segon concert del cicle es farà a Can Raspall el 22 de març i portarà Ramon Mirabet, que presenta el seu disc HappyDays, i Miquel Abras, que porta els seus Equilibris Impossibles.
El projecte acústic amb tocs de folk d’Eduard Fabregat i el nou treball de Maria Coma es presentaran a Can Ramos el 29 de març en el que serà el penúltim concert del cicle.

Tots els concerts del cicle, que encara ha programat un darrer concert a l’abril, començaran a les 22 h.

Les propostes d’aquesta edició del Terra de Sons segueixen combinant propostes d’autor i espais emblemàtics de la Garriga ja que segons la Gatzara, l’entitat organitzadora “en un temps on tot passa molt ràpidament, volem obrir la porta a conèixer la història i la riquesa arquitectònica de la Garriga d’una manera diferent, escoltant algunes de les veus més prometedores del panorama musical català, veus que han estat amb contacte amb la seva pròpia terra, una terra de sons”.

Cartell Terra de Sons
Cartell Terra de Sons