Adrià Valverde, guanyador de la Beca de la Caixa

Última revisió 13-10-2014 12:14
13/10/2014

El garriguenc Adrià Valverde, alumne de gràfica publicitària de l’EMAD és el guanyador de la Beca Connecta’t al Disseny. 

La seva proposta gràfica ha estat escollida per ser la imatge de les convocatòries del programa “Connecta’t” del Carnet Jove de la Caixa per l’any 2015.

Aquesta beca, que vol fomentar el disseny gràfic i la il·lustració i promoure l’accés professional dels joves, està dirigida a  joves que tinguin entre 16 i 30 anys al llarg del 2014 i siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. La beca consisteix en elaborar gràficament (disseny i il·lustració) les convocatòries del programa “Connecta’t” del Carnet Jove de l’any 2015.

Valverde col·laborarà amb l’empresa de disseny del programa “Connecta’t” del Carnet Jove i realitzarà un mínim de 12 propostes de disseny i un màxim de 20. Conjuntament amb l’estudi, se’n carregarà de fer l’adaptació dels dissenys als diferents formats, maquetar les bases i realitzar-ne els banners corresponents entre d’altres. Les convocatòries tractaran, entre altres, les temàtiques següents: cinema, disseny, vestuari, enginyeria, fotografia i còmic.

 

Disseny Adrià Valverde
Disseny Adrià Valverde