Adjudicada la gestió del bar del Teatre

Dijous, 26 de juliol de 2018 a les 00:00

El plenari del mes de juliol ha aprovat per 16 vots a favor la concessió de la gestió del bar del Teatre de la Garriga – El Patronat, que es prepara per obrir portes en els propers dies.

En el mes d’abril es va publicar oficialment la licitació per la concessió del bar del Patronat, després que s’aprovés en sessió plenària. L’empresa a la qual s'ha adjudicat la gestió ha estat triada en base a una sèrie de criteris que valoraven l’experiència i la formació, així com una proposta de carta i decoració de l'espai.

El bar del teatre porta tancat des del febrer de 2016. Amb aquesta nova concessió, de 5 anys, i amb la possibilitat de quatre pròrrogues d’1 any cadascuna, es vol donar una major continuïtat i rendibilitat al servei.

Places vermelles a la Sínia

En el ple de juliol també s’ha aprovat, per 15 vots a favor i una abstenció, la licitació del servei de gestió de les zones d'aparcament regulat del municipi de la Garriga, amb la modificació per la qual les 25 places rotatòries de l’aparcament de la Sínia, que havien de ser de zona blava, finalment seran de zona vermella, tal i com ha explicat el regidor de Serveis Urbans i Via Pública, Joan Esteban.

Per part del grup municipal de la CUP, Clara Dachs, ha recordat que el posicionament del seu grup era “en favor de no posar cap zona blava ni vermella”, però que en tot cas, voten a favor ja que consideren millor la vermella.

Àngel Guillen, de Ciutadans, s’ha abstingut ja que, segons el regidor, “no s’ha tingut en compte la possibilitat de fer targetes per residents” i “no hi ha un estudi sobre la Sínia que digui que aquestes places rotatòries seran beneficioses”.

Per la seva banda, Alex  Valiente (PSC), ha recordat que en el plenari de maig, quan es va votar per primer cop el plec, el grup socialista va votar en contra i “va demanar el que s’aprova avui”. També ha dit que el grup “no va obtenir cap resposta” per part de l’equip de govern.

L’alcaldessa, Meritxell Budó, ha remarcat que la decisió “s’ha reconsiderat tenint el compte diverses opinions, entre les quals la del grup municipal del PSC”.

Darrera actualització: 26.07.2018 | 12:20

Imatges

Aparcament la Sínia