Activitats pel Dia Mundial del Medi Ambient

Dimarts, 30 de maig de 2017 a les 09:54

De l’1 al 4 de juny la Garriga se suma a la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient, amb una cicle d’actes obert a la ciutadania. 

La primera activitat serà una xerrada sobre la gestió integrada de l’arbrat, el dijous 1 a les 18 hores a Can Raspall. L’endemà divendres 2 de juny al matí, a l’Auditori de l’Escola de Música hi tindrà lloc la xerrada “Agricultura i canvi climàtic”, en què hi col·labora l’Associació Agrària de la Garriga.

El mateix divendres, durant tota la tarda, es faran tallers infantils sobre l’energia i diversos jocs ecològics a la plaça de Can Dachs. Finalment, dissabte 3 la Biblioteca acollirà una sessió especial de l’Hora del Conte amb “Percussió al compostador”, un espectacle educatiu que té com a objectiu que els nens i nenes aprenguin el funcionament d'un compostador d'una manera dinàmica i divertida.

I també a la Biblioteca es podrà visitar, fins al 4 de juny, l’exposició “Treballem per l’energia sostenible: El Pacte d’Alcaldes” , on el públic hi trobarà consells d’accions a realitzar en l’àmbit domèstic sobre estalvi i eficiència energètica contra el canvi climàtic, en l’ús dels electrodomèstics, en la il·luminació, en climatització i en mobilitat sostenible.

Darrera actualització: 30.06.2017 | 09:31

Imatges

Programa de la xerrada de l'associació Agrària