Activació en fase d'alerta del Pla de Protecció Civil municipal NEUCAT

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 19:00

Avui a la tarda, l'alcaldessa Meritxell Budó ha activat el Pla de Protecció Civil Municipal Neucat de la Garriga en fase d'alerta per nevades previstes.

A la reunió, que ha fet amb amb la Policia Local, Protecció Civil i personal municipal, s'han planificat diferents mesures de prevenció davant les possibles afectacions de la nevada.

Per exemple, aquesta nit es tirarà sal a diferents punts del municipi i, en cas que fos necessari, es tallarà al trànsit algunes vies que tinguin molt pendent. Protecció Civil també està alerta amb les persones que viuen en masies aïllades.

Aquesta tarda, s'han suspès els entrenaments del futbol base de l'Olímpic i els que s'havien de fer a la pista 2.  L'Escola de Música també ha suspès les classes a partir de les 18.15 h.

Per demà, s'ha suspès el transport escolar però els centres educatius estaran oberts, malgrat que alguns no tindran activitat lectiva. En un principi, si no hi ha problemes de mobilitat, no s'ajorna cap activitat extraescolar. De totes maneres, des de l'Ajuntament s'anirà informant, pels canals habituals, de les diferents actuacions.

Des de l'Ajuntament es demana a la ciutadania que no agafi el cotxe si no és realment imprescindible i que sesegueixin els consells davant les nevades.

Darrera actualització: 27.02.2018 | 20:42