Actes de sensibilització per un món sostenible

Dimecres, 25 de setembre de 2019 a les 09:00

L’Ajuntament dona suport als actes organitzats al municipi durant la Setmana del Clima (del 23 al 27 de setembre), en què tant des de centres educatius com des de col·lectius i entitats organitzen accions de protesta i sensibilització per la lluita contra el canvi climàtic.

Les escoles públiques faran diferents accions durant la setmana que finalitzaran amb una concentració a la plaça divendres a les 15.30 h amb més de 700 alumnes de 3r a 6è.

D'altra banda diferents col·lectius han convocat la població a les 16. 30 h a l'estació per sortir plegats cap a la manifestació que es farà a les 18 h a Barcelona.

També durant aquest setembre, s'han organitzat activitats en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La bicicletada va aplegar més de 200 ciclistes de totes les edats, el passat 22 de setembre. A l’activitat es van obsequiar les persones participants amb una petita motxilla i, ja al final, el públic va gaudir d’un espectacle infantil al parc dels Pinetons. El programa d’activitats també va incloure una xerrada sobre l’optimització en l’ús de l’aigua en habitages, que va tenir lloc el 19 de setembre a la Biblioteca Núria Albó i que formava part del cicle “El canvi climàtic al Montseny: vulnerabilitat i adaptació”, impulsat des de la Reserva de la Biosfera del Montseny.
D’altra banda,

Darrera actualització: 24.09.2019 | 13:36