Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 2 de 117
 • Contenidors 18 de juliol de 2019 S'amplia la recollida de paper i envasos

  Aquest juliol s’ha ampliat el servei de recollida de paper i envasos al centre del poble per evitar els desbordaments dels contenidors que més s’utilitzen. Des d’aquest mes, es duen a terme 3 recollides setmanals en 9 àrees d'aportació del centre.

 • Pla d'Igualtat 18 de juliol de 2019 Pla d’Igualtat de Gènere

  L’Ajuntament treballa en un nou Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual, més aterrat a la realitat del municipi i als recursos disponibles. Es tracta d’un pla eminentment transversal i per això personal tècnic de diverses àrees municipals ha dut a terme sessions de treball per aconseguir un diagnòstic de la situació actual i definir accions que contribueixin a eradicar les desigualtats.

 • Bus C17 17 de juliol de 2019 Torna el Bus Nocturn C17

  Un estiu més, el Bus Nocturn C17 recorrerà les festes majors i altres concerts d’aquest estiu adreçats a joves. L’objectiu d’aquest servei és el de facilitar la mobilitat nocturna de joves durant actes d’oci nocturn dels municipis que conformen el Pla C17, així com d’altres festes d’interès juvenil. Es pretén reduir els possibles accidents de trànsit deguts als efectes del consum d’alcohol o altres substàncies.

   

 • Escoleta de Teatre 17 de juliol de 2019 Inscripcions a l’Escola de Teatre

  L’Escola de Teatre de la Garriga, una iniciativa de la companyia Frec a frec, ja ha obert el període d’inscripcions per al curs 2019/2020. S’ofereixen cursos de teatre per a adults, joves i infants.

 • Ruta del Pintxo 16 de juliol de 2019 La Ruta del Pintxo, del 18 al 27 de juliol

  Un total de 36 establiments participaran a la 9a edició de la Ruta del Pintxo de la Garriga, que tindrà lloc del 18 al 27 de juliol i que ha esdevingut una de les més consolidades de la comarca. La iniciativa permetrà degustar creacions de la cuina garriguenca que -en format de pintxo- seran també una excusa per passar una bona estona en companyia i descobrir part de l‘oferta gastronòmica del municipi.

 • Ajuts lloguer 15 de juliol de 2019 Suport per tramitar els ajuts de lloguer

  350 veïns i veïnes han estat ateses per l’Ajuntament durant el període per demanar les subvencions per al pagament del lloguer que convoca l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que va finalitzar el 7 de juny. En total s’han tramitat prop de 200 expedients.

 • Consell Cooperació 15 de juliol de 2019 Prop de 60.000 euros en ajuts de cooperació

  El Consell de Cooperació de la Garriga va aprovar, el passat mes de juny, destinar 57.382,225 euros en els ajuts que des de l’Ajuntament s’atorguen a projectes de cooperació al desenvolupament.

 • cartell festa major la garriga 2019 12 de juliol de 2019 El programa de Festa Major, en format digital

  Ja us podeu descarregar el programa de Festa Major de la Garriga d'aquest 2019, que es farà de l'1 al 4 d'agost.

 • Pas a nivell 12 de juliol de 2019 Supressió del pas de Can Terrers

  Ja han arrencat els treballs per suprimir el pas a nivell de Can Terrers: unes obres que tenen un pressupost de 730.000 euros i un termini d’execució de 8 mesos. Aquest pas a nivell era el més senzill de planificar i d’executar, i per això se n’ha pogut redactar i tramitar un projecte constructiu independent.

 • Fornació Riscos Laborals 11 de juliol de 2019 Formació per a personal de la construcció

  L’Ajuntament ha organitzat, durant els dies 2, 4, 9 i 11 de juliol, un curs de Prevenció de riscos laborals per a personal de la construcció (20 h) que treballa al consistori. En total hi han assistit 14 treballadors dels plans d’ocupació municipals i també de la brigada.

 • Intensiu Jams 11 de juliol de 2019 Intensiu de jam session

  Del 19 al 30 de juliol el col·lectiu La Garriga Jam, en col·laboració amb l’Ajuntament, oferirà un curs intensiu de jam session amb la supervisió de Charlie Leus i la presència de diverses figures importants de l’escena musical del poble, així com també d’algunes artistes internacionals.

 • Memorial Segú 10 de juliol de 2019 6è Memorial Josep Segú

  El  Club Ciclista la Garriga, amb el suport de l’Ajuntament, organitza el proper 13 de juliol el 6è Memorial Josep Segú: una jornada esportiva d’homenatge al conegut ciclista garriguenc. El Memorial constarà de quatre curses, que sortiran des del principi del Passeig: una per a les categories Màster 40, 50 i 60 (15 h); una de cadets (16.15 h), una de júniors (17.30 h) i, finalment, la cursa per a les categories Elit, Sub23 i Màster 30 19 h).

 • Barri de Dalt 10 de juliol de 2019 Festa del barri de Sant Cristòfol

  El barri de Dalt viurà la seva festa particular coincidint amb la diada de Sant Cristòfol. La festa del barri començarà dissabte 13 de juliol a la tarda amb diverses activitats infantils i al vespre seguirà amb un sopar de germanor acompanyat de ball amb DJ.

   

 • Concentració de rebuig 9 de juliol de 2019 Concentració de rebuig a la presumpta violació múltiple d'una menor a Manresa

  L'Ajuntament de la Garriga es va adherir ahir a les concentracions de rebuig convocades per entitats feministes en relació a la presumpta violació en grup d'una menor a Manresa l’octubre del 2016. A la Garriga, la concentració va ser convocada pel col·lectiu Feministes LG i va omplir la plaça de l'Església de desenes de persones, malgrat la pluja que queia a la tarda.

 • 50 anys Fundació Maurí 9 de juliol de 2019 50 anys de la Fundació Maurí

  La Fundació Maurí celebrarà aquest cap de setmana els actes centrals del seu 50è aniversari. El divendres 12 de juliol  la musicòloga Anna Costal presentarà a la sala d’actes de la Fundació el seu darrer llibre Això no és una biografia de Pep Ventura,  on despulla el mite del qui fou emblema i estructurador de la sardana, Pep Ventura i Casas i l’enllaça amb la ciutat de Figueres de l’època, descobrint-ne la seva faceta més real i autèntica.

 • Casal d'agost 8 de juliol de 2019 Casals, també a l’agost i al setembre

  Del 29 de juliol al 23 d’agost l’Ajuntament posa a disposició de les famílies que ho necessitin un casal municipal d’agost, que es farà a l’escola Puiggraciós i que s’adreça a nens i nenes de P3 a 6è d’educació primària.

 • Basses 8 de juliol de 2019 Recuperació de les basses del poble

  Al llarg de la història, a la Garriga hi ha hagut nombroses basses lligades a masies, molins o zones d’horta del poble. Actualment, bona part d’aquestes basses s’han anat perdent o es troben en mal estat, i per això des de l’Ajuntament s’ha decidit impulsar-ne la recuperació.

 • Nats Teatre 5 de juliol de 2019 Espectacle de Nats Teatre

  El proper diumenge 7 de juliol a les 18 h la companyia Nats Teatre ofereix un espectacle gratuït i obert a tothom al Teatre de la Garriga.

 • ple cartipas la garriga 4 de juliol de 2019 Nou cartipàs municipal

  L'alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà, va donar compte del cartipàs municipal per a la nova legistatura durant al Ple del 3 de juliol passat

 • Secció familiar 4 de juliol de 2019 Caminada per a famílies

  El proper diumenge 7 de juliol la secció familiar del Centre Excursionista Garriguenc (CEG) organitza una nova sortida, aquesta vegada una caminada que sortirà al matí des dels Pinetons i acabarà a la Piscina del Figaró, on les famílies participants podran passar el dia i dinar.

 • Fira de consum estratègic 3 de juliol de 2019 Fira de consum estratègic

  La plaça de Can Dachs acollirà, el proper 6 de juliol, la Fira d’Economia Estratègica, una inciativa que vol conscienciar la població del poder que té com a consumidora i que posarà a l’abast del públic un ampli un ventall d’empreses proveïdores de serveis.

 • Ressalt 3 de juliol de 2019 Nous ressalts per a vehicles

  El municipi compta, des de fa setmanes, amb 4 nous ressalts per pacificar la circulació de vehicles. Es tracta de ressalts que alhora són passos de vianants i que, per tant, també pretenen millorar l’accessibilitat de les persones que es desplacen a peu.

 • Visita guiada 2 de juliol de 2019 La Garriga estrena un ruta nocturna

  Durant els mesos de juliol, agost i setembre el Centre de Visitants (CdV )ha programat una nova proposta: la ruta guiada “Nits d’estiu: l’esclat de l’oci nocturn a la Garriga modernista”.

 • Pau Gasol 2 de juliol de 2019 Pau Gasol Valls rep el Premi Junceda

  Pau Gasol Valls, de la Garriga, ha rebut el Premi Junceda, que concedeix l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC). L’il·lustrador ha estat premiat en la categoria de llibres de no-ficció, per Barcelones , en què va il·lustrar aquesta obra de Manuel Vázquez Montalbán.

 • El Garric 182 1 de juliol de 2019 El nou consistori, portada d'El Garric de juliol

  Els canvis al consistori de la Garriga ocupen la portada del butlletí d'aquest mes de juliol, on on també es poden llegir les opinions dels diversos grups polítics amb representació municipal. El Garric181 recull, entre les seves notícies més destacades, la investidura de Dolors Castellà (candidata d'ERC amb Acord) com a alcaldessa del municipi. 

Pàgina 2 de 117
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37