Contra la violència masclista

Última revisió 07-11-2018 12:27
07/11/2018

El 25 de novembre és el Dia internacional contra les violències masclistes i la Garriga es vol sumar a la commemoració amb un seguit d’activitats que es duran a terme durant tot el mes.

S’han programat diverses xerrades, relacionades amb la dona i el treball, el feminisme i l’art o el treball documental de Mireia Sallarès, Las muertes chiquitas, entre altres.

També es realitzaran dos tallers d’autodefensa feminista. El primer s’impartirà els dies 10 i 17 de novembre i el segon, per a noies a partir de 12 anys, tindrà lloc el dia 23 .

Després de la sessió plenària de dimecres 21 de novembre, es llegirà el manifest institucional del Dia internacional contra les violències masclistes. I el dia 24 al matí, a l’exterior del Teatre de la Garriga – El Patronat, el Casal de Joves pintarà un mural.

El teatre, precisament, també ha programat el concert Abandónate mucho, de la companyia Las XL, un espectacle que desconstrueix el mite de l’amor romàntic. Serà el 24 de novembre al vespre.

Finalment, i ja al desembre, la Torre del Fanal acollirà l’exposició Som així. Quotidianitats lesbianes, que es podrà visitar entre els dies 1 i 13.