Taller i xerrada sobre el procés de pau colombià

Última revisió 16-10-2017 12:14
16/10/2017

Aquest diumenge la Torre del Fanal acollirà dues activitats per aprofundir en el procés de pau de Colòmbia: un taller de receptes i un debat.

Sota el títol Receptes de Pau: aproximant Colòmbia i Catalunya, es farà un taller de cuina a partir de les 10.30 h. Tot jugant amb alguns ingredients típics de Catalunya i Colòmbia i a través d'una dinàmica d'olors, les persones participants es podran aproximar a la realitat colombiana i treballarem les identitats. Per participar-hi cal inscripció prèvia al 938719095.

A la segona part, que començarà aproximadament a les 12 h, es degustaran els productes i receptes colombianes mentre s'escolten les dues xerrades. Una que aproximarà el procés de pau que està vivint Colòmbia i  l'altra a una experiència on, des de la perspectiva de dones desplaçades pel conflicte, es proposen la Memòria i la Cuina com a eines de Pau. La jornada s'acompanyarà amb lal inauguració d'una petita exposició de fotos d’aquest projecte.

Les xerrades aniran a càrrec de Toni Royo, treballador del Fons Català de Cooperació i bon coneixedor del procés de pau colombià, i de Marta Ruiz, antropòloga especialista en alimentació.

El cicle La Garriga pel Foment de la Pau també programa aquest cap de setmana una xerrada, divendres a les 19 h a la sala de Plens, sobre Les dones a la guerra i a la pau.