Tercera fase del projecte Apropa't

Última revisió 30-01-2014 12:01
27/01/2014

El dijous 23 de gener de 2014 va comerçar la tercera taula del Projecte Apropa't treballant el perfil de cambrer amb professionals del sector de la restauració.

En aquesta taula van participar els següents professionals: en Toni Verjano del Restaurant el Triangle; en Toni Fontseré del Restaurant la Cabaña; la Lídia Recolons de restaurant familiar i cal Xavi i en Josep Grau del Bar restaurant La Plaça.
Entre la setmana del 27 al 31 de gener de 2014 estan programades les entrevistes en profunditat amb responsables dels establiments del sector restauració per acabar de recollir i contrastar les dades.
Pel mes de febrer està previst realitzar la darrera taula del projecte Apropa’t en la qual es treballarà el perfil de gestor administratiu en el món 2.0 amb diferents empreses del municipi.
El projecte Apropa’t ha analitzat ja el perfil dels professionals del sector sociosanitari i del sector del comerç de proximitat.