Concerts de l'Escolania per Setmana Santa

Última revisió 30-06-2017 11:20
13/04/2017

L’Escolania parroquial oferirà els seus dos tradicionals concerts aquesta Setmana Santa. 
 

Com cada divendres Sant, organitza el concert de la Contemplació de la Creu. Enguany, el concert, que combina estones de Contemplació de la Creu, moments de meditació i pregària amb imatges il·lustrades i cants de l’Escolania, suposarà l'estrena europea del m untatge audio-visual amb The Seven Last Words de M.J.Trotta (estrena europea).  Es farà divendres15 d'abril a l'església de Sant Esteve a les 21.30 h. i l'entrada serà lliure.

L'Escolania, a més de cantar a les misses d'aquesta Setmana Santa, participarà de la cantada de Caramelles el proper diumenge 16 d'abril a les 12.30 h a la plaça de l'Església, conjuntament amb la Societat Coral l'Aliança.

caramelles la garriga
caramelles la garriga