Comerços de la Garriga amb la campanya I tu, jugues en català?

Última revisió 03-07-2017 11:59
22/12/2016

L'Oficina de Català ha engegat per aquests festes la campanya I tu, jugues en català? a la qual s'hi han unit tres botigues del municipi.
 

La campanya vol difondre el joc en català davant de la multiplicació de jocs i joguines en la nostra llengua que a través de diferents fabricants com Devir, Cap de colla, Catalanogames, Nutrigame, entre d'altres, volen que jugar en català deixi de ser una cosa extraordinària per la manca de productes.

"Si ens acostem a la llibreria Biset, situada al carrer del Centre, núm. 3, dintre de la tria de joguines, n'hem escollit una, el Repte Dinamiks del Club Súper 3, un joc divertit per a la canalla que ens el recomanen" expliquen des de l'Oficina (OC). 

A la llibreria l'Esplai, que és al carrer dels Banys, 35, també tenen un ventall ampli de lectures en català. I pel que fa al tema de jocs de taula, disposen dels mots encreuats del fabricant Cayro, que es dedica a potenciar els jocs en català. És per això que podem acostar-nos a veure l'oferta de joguines en català a l'Esplai.

Si seguim buscant, ens expliquen des de l'OC, trobarem al carrer can Xic Corder, 13, la botiga taller Can Xic, que ara celebra els seus 3 anys dedicats a les joguines i la seva elaboració. Han preparat per a aquest Nadal unes casetes per a criatures del bosc, fetes amb fusta i suro gairebé de quilòmetre 0. També tenen uns nins per a les casetes elaborats a l'Empordà, la casa Grapat per una empresa que treballa la fusta. I per als més grans, tenen a la venda uns rètols de fusta de la casa Stampam, una fàbrica d'Osona, que fa paraules boniques per decorar les parets com Lloc de somriure, Casa feliç ...