Concerts per a tots els gustos

Última revisió 03-07-2017 12:18
14/12/2016

La música serà present, durant aquests dies, a la Garriga en forma de diversos concerts oberts al públic. 

El 18 de desembre al migdia, per exemple, la Coral Ariadna i la Coral Trencadís de l’Escola Municipal de Música (EMM) Josep Aymerich oferiran el Gran Concert de Nadal a l’església de Sant Esteve, on interpretaran peces de JS Bach, Haendel, Mendelssohn o Elgar entre d’altres.

Des de l’EMM, també s’han programat altres concerts els dies 16, 19, 20, 21 i 22 a l’Auditori. El dia 17 de desembre al matí el cor elemental de l’escola cantarà nadales a les residències de gent gran i a la plaça de l’Església.

Pel que fa a la Coral Ariadna, el 26 de desembre farà un concerts de Sant Esteve a l’Asil Hospital de la Garriga, al Centre Excursionista Garriguenc i a l’església de la Doma.

I el Cor Sarabanda cantarà el 18 de desembre a les 18 hores a la Capella de les Monges Franciscanes, juntament amb el Cor l’Antàrtida de Barcelona. També el 18 farà el seu concert de Nadal, l'Escolania. Serà a les 17.30 h, a l'església parroquial.