La Garriga, al Simposi Internacional sobre "Infants i Participació Política"

Última revisió 03-07-2017 12:22
12/12/2016

L’Aissa Dampell, la Martina López, en Ferran Alegret i la Selendu Elydiany seran els 4 consellers/es d’infants que participaran al Simposi Internacional sobre “Infants i Participació Política. Els Consells d’Infants”, que es farà el 13 i 14 de desembre

el dia 13 i 14 de desembre hi ha programat el Simposi Internacional sobre “Infants i Participació Política. Els Consells d’Infants”, adreçat als consellers i consellers, dinamitzadors, tècnics i polítics dels municipis de Catalunya.

Des de l’octubre del 2015, l’Ajuntament de la Garriga hem estat col·laborant en el treball de recerca “Els consells d’infants i el CNIAC. Noves formes de participació política i cívica dels nens i les nenes de Catalunya”, impulsat pels Grups de recerca GREM (Grup de Recerca en Educació Moral) i GPS (Grup de Recerca en Pedagogia Social) de la Universitat de Barcelona amb el suport de Recercaixa. El Simposi vol ser un espai d’anàlisi, deliberació, reflexió, confrontació i construcció compartida per impulsar la participació política de la infància als municipis.

Com Ajuntament participarem a la taula rodona de les 15.30h: L’acompanyament des de la perspectiva de tècnics/ques i dinamitzadors/es.

 

simposium consell infants
simposium consell infants