La Garriga acull la mostra VOC

Última revisió 28-06-2017 11:32
15/11/2016

El Cinema Alhambra de la Garriga acollirà el proper dijous 17 novembre a les 19 h la projecció dels curtmetratges que opten als Premis i Mostra d'Audiovisual en Català VOC.

VOC és una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que tindrà lloc en diverses poblacions i de forma simultània la tardor de 2016.

Serà en el transcurs de l’exhibició que el públic podrà votar els curtmetratges presentats mentre que els micrometratges i les websèries es podran votar a través de la pàgina web del projecte. Els guanyadors de totes les categories es donaran a conèixer un cop acabada la Mostra.

VOC és un nou projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

VOC la Garriga
VOC la Garriga