Xerrades sobre educació

Última revisió 28-06-2017 11:33
08/11/2016

L’Àrea d’Ensenyament ha programat noves xerrades sobre educació obertes a la ciutadania durant aquest mes de novembre. 

La primera, sota el títol “Ja no ho faig jo: tu ja pots”, tindrà lloc el 12 de novembre a les 11 h i anirà a càrrec de la mediadora de conflictes, sociòloga i educadora, Alba Castellví, que parlarà sobre la importància d’educar l’autonomia i la confiança dels infants de 3 a 12 anys. 

La segona consistirà en el taller "l Qui t’entengui que et compri”, que la coach Núria Grases oferirà el 25 de novembre a les 21 h a aquelles famílies amb adolescents de 12 a 18 anys. Grases, que a més és formadora en Educació Emocional i Economista, compartirà recursos per teixir una comunicació afectiva i efectiva amb els joves.

Per inscriure's a les dues activitats, que es faran a l’Auditori de l’EMM, cal trucar al 93 860 59 90 o enviar un correu electrònic a scomas@ajlagarriga.cat.

xerrada educació
xerrada educació