La Garriga, a l'acte per reclamar el traspàs íntegre de Rodalies

Última revisió 28-06-2017 11:40
26/10/2016

L'Alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, ha assistit a l'acte amb el món local per reclamar el traspàs íntegre de Rodalies, que ha convocat avui el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.
 

A la trobada, hi han participat més de 200 alcaldes/esses i agents econòmics, polítics, socials i institucionals de Catalunya que han denunciat l’estat deficient del servei de Rodalia i Regionals derivat de la manca d’inversió d’Adif.

Durant l'acte, Puigdemont ha advertit que “no serem més pacients ni comprensius amb els incompliments” del govern espanyol i d’Adif. “A cada incompliment li correspondrà una resposta”. Per la seva banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat que el proper 28 de novembre el Govern presentarà un recurs contenciós administratiu contra l’Adif perquè se “l’insti a invertir d’una vegada per totes”

La manca d’inversió al servei de Rodalia i Regionals ha comportat un deteriorament important del servei ferroviari, que entre 2012 i 2016 ha acumulat 1.597 incidències que han afectat més de 45.000 trens i 5,6 milions d’usuaris.