Swing, música clàssica i castanyes

Última revisió 28-06-2017 11:39
27/10/2016

La Garriga s'omplirà d'activitats durant el pont de Tot Sants per celebrar la castanyada.

Diumenge comencen The Impresentables Hoppers amb la seva festa de la tardor que omplirà de swing la plaça de Can Dachs. Al matí, música en directe de la banda Casi el mejor trío de tu vida. Després dinar popular i a la tarda música punxada. 

El dia 31 es farà la tradicional Castanyada Popular a càrrec del Centre Excursionista a partir de les 19.30 h, a la plaça de l’Església i a partir de les 20.30 h, al Cinema Alhambra el Cineclub organitza "Una castanyada de por" amb la projecció de les pel·lícules Dr Strange i El resplandor. 

I el dia 1 s'ha programat el tradicional Concert de Tots Sants a càrrec de la Societat Coral l'Aliança i l'Orquestra Municipal de la Garriga. Començarà a les 12.30 h, a l'Església de la Doma

El clàssic Túnel del Terror enguany s'ha traslladat al 19 de novembre. Les incripcions dels grups de 5 persones que hi vulguin participar ja es poden fer al Casal de Joves.

D'altra banda, diversos comerços, equipaments (com per exemple el Centre de Visitants i la Piscina) i establiments del municipi s'uneixen a la festa i han programat activitats i menús especials per aquests dies.