Servei normalitzat a la xarxa d'aigua dels 4 carrers afectats per la incidència de divendres

Última revisió 28-06-2017 11:40
23/10/2016

Els quatre carrers de la Garriga afectats per una incidència a la xarxa d'aigua el divendres passat ja tenen el servei normalitzat.

Divendres després de detectar-se la incidència, es va realitzar un ban on es convocava al veïnat dels carrers St Ramon, Can Xic Corder, pg Til·lers i pl Església (n.4, 5, 6, 7 i 10)  a dues reunions per tal d'explicar-los el protocol que havien de realitzar per desinfectar les canonades dels seus habitatges. Aproximadament a les 11.15h del dissabte els veïns van iniciar el protocol d'actuació.

Només queden quatre habitatges que no han realitzat el protocol. Són de persones que no es troben a la Garriga i que ja estan informades que tenen tallada l'aigua fins que realitzin el protocol de sanejament.

Tot i que la situació està normalitzada, resta oberta la línia de telèfon de la Policia Local el 938718092 per a dubtes.

Actualment la investigació per esbrinar les causes de la contaminació segueix oberta i s’està a l’espera de conèixer els resultats de les analítiques pertinents.