Treballar assertivament les normes i límits cap als fills i filles

Última revisió 28-06-2017 11:40
24/10/2016

Des de l’Àrea de Joventut i el seu Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 està previst realitzar el “Taller participatiu per treballar assertivament normes i límits cap als fills i filles” durant el mes de novembre.

Es tracta d’una formació adreçada a pares i mares interessats en abordar les diferents situacions i dificultats que es puguin produir en la vida quotidiana de l’àmbit familiar entorn a la relació, control i la comunicació envers els vostres fills i filles.

Les normes i els límits, l'educació emocional o la sobreprotecció, són alguns dels temes que es treballarant

El taller es composa de tres sessions pràctiques amb una durada de 2 hores (de 18.30 a 20.30 h), els dies 7, 14, i 21 de novembre de 2016. Les sessions es faran a la sala l'Altell del Teatre de la Garriga.

Per a qualsevol consulta o dubte i/o per inscriure’s al taller abans del 31 d’octubre 2016 podeu fer arribar les vostres dades (nom, cognom, telèfon i correu electrònic) al següent correu electrònic: carla@c17.cat o contactar per telèfon al 680 52 08 99

adolescents
adolescents

Enllaços