Carles Pérez apadrinarà la nova graella de Ràdio Silenci

Última revisió 28-09-2016 08:58
28/09/2016

El locutor del Matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac, i veí de la Garriga, Carles Pérez, apadrinarà la nova graella Ràdio Silenci, que es presentarà divendres 30 de setembre a les20 h a la sala de plens de l’Ajuntament.

La nova temporada, que arrenca el dilluns 3 d’octubre, arriba plena de novetats. L'Infogar, l’informatiu de l’emissora, avança la seva emissió: es pot escoltar de dilluns a divendres a les dues i a les set de la tarda. A més, augmenta la durada fins als 30 minuts. L'Infogar es complementa, a dos quarts de tres i a dos quarts de vuit de la tarda, amb Notícies en Xarxa, una mirada àmplia al país. 

Enguany s’incorporen a la programació 6 nous espais, entre els quals hi ha una tertúlia setmanal de l’esplai de gent gran de la Garriga. 

A més dels 20 programes de producció pròpia, Ràdio Silenci també emetrà 14 programes fets per altres emissores, la majoria compartits a través de la Xarxa de Comunicació Local. 

Logo Ràdio Silenci
Logo Ràdio Silenci