Visita del director de bombers Juli Gendrau a la nova seu

Última revisió 28-06-2017 11:57
21/09/2016

Avui l'alcaldessa, Meritxell Budó ha visitat amb el director General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments Juli Gendrau i representants dels bombers voluntaris de Figaró la nova seu del Parc de Bombers a la Garriga.

Es preveu que, l'espai de prop de 500m2 i situat al polígon de Can Terrers, pugui estar en funcionament per la propera campanya d'estiu.

El projecte d'adeqüeció de l'espai, que va a càrrec de l'Ajuntament de la Garriga, passa per Junta de Govern el proper dilluns. Els equipaments de l'interior, així com el mobiliari i les telecomunicacions aniran a càrrec de la Generalitat.

Actualment el Parc, situat a el Figaró, té 25 bombers.Està considerat com un dels parc estratègics perquè està situat a l’eix de la C-17, entre els parcs de bombers de Granollers i Vic (tot garantint una resposta en cas d'una emergència en poblacions situades enmig de les capitals del Vallès Oriental i Osona) i perquè cobreix dos grans espais naturals: el Montseny i els cingles de Bertí.

Futur parc bombers
Futur parc bombers