L'Ajuntament ofereix cursos per millorar el dia a dia de les entitats

Última revisió 28-06-2017 11:57
20/09/2016

Entitats i associacions locals van assistir al curs “Llei de protecció de dades i responsabilitat de la junta directiva” que es va fer el passat 17 de setembre a la Sala de Plens. 

El curs, impartit per una advocada de la Federació d’Ateneus de Catalunya, era una de les sessions de formació que ofereix l’Ajuntament al teixit associatiu del poble per facilitar el seu dia a dia amb recursos i coneixements.

La propera sessió es farà el 22 d’octubre i ensenyarà com crear una pàgina web a partir de la plataforma Wordpress. L’activitat es farà de 9.30 a 14 hores a l’Escola Municipal d’Educació i les inscripcions es poden fer a l’Àrea de Participació Ciutadana (participacio@ajlagarriga.cat)

Sessió entitats
Sessió entitats