La Garriga rep dues flors d'honor

Última revisió 28-06-2017 11:40
26/10/2016

La Garriga ha rebut la distinció de Vila Florida que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). 

Actualment a Catalunya hi ha 89 municipis que han rebut aquest reconeixement per fer créixer el verd a Catalunya i treballar per a la millora de l’espai urbà

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental. 

El projecte vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

El moviment l’ornamentació va més enllà de propiciar espais agradables i treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu del jardins i parcs urbans.

viles florides
viles florides