Accés gratuït a la Fundació Pau Casals

Última revisió 28-06-2017 11:41
21/10/2016

Les persones empadronades a la Garriga tenen accés gratuït a la Fundació Pau Casals durant els mesos d'octubre, novembre i desembre de 2016; i gener, febrer, març de 2017.

El museu conserva, preserva i difon la vida i la obra de Pau Casals a través de l'extens patrimoni artístic i documental.

El Museu està ubicat a la Vil·la Casals al passeig marítim de Sant Salvador, El Vendrell. La casa, concebuda inicialment com una casa d'estiueig va ser reformada per l'arquitecte Antoni Puig i Gairalt entre 1931 i 1936, amb la Sala de al Música, el jardí i el mirador. Pau Casals hi va viure fins al 1939, quan es va veure obligat a marxar a l'exili i mai més hi va tornar.

La gratuïtat de l'entrada és fruit d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de la Garriga i la Fundació Pau Casals, del Vendrell, amb la finalitat de donar a conèixer l’obra d’aquest músic i català universal, “donant suport a la fundació que ell va crear per promoure els valors de la música, la pau i la convivència i mantenir vius els lligams del seu llegat cultural i humanístic amb Catalunya”.

Fundació Pau Casals
Fundació Pau Casals

Enllaços