L'Ajuntament i PIMEC uneixen forces per dinamitzar el teixit empresarial

Última revisió 28-06-2017 11:57
08/09/2016

La Garriga vol impulsar la dinamització i millora de l’estat dels polígons industrials del municipi. És per això que el proper 14 de setembre es celebrarà una taula de treball a Can Raspall

La finalitat de la jornada, on és previst que hi assisteixin empreses del poble, representants de PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), el regidor de Promoció Econòmica Jordi Pubill i l’alcaldessa Meritxell Budó, és contribuir a impulsar el desenvolupament d’aquests espais i, entre d’altres accions, es valorarà la creació d’una associació de polígons.

A partir de l’associacionisme, les empreses que treballen als polígons gaudirien de més força com a interlocutores a l’hora de resoldre temes com el manteniment, la millora de subministraments, les telecomunicacions, la senyalització o l’enllumenat. 

Un dels primers avantatges seria, per exemple, que a través de l’associació es podria assegurar un bon servei de fibra òptica per a tots els membres del col·lectiu. Fer pinya, a més, també permetria desenvolupar activitats conjuntes de promoció per treballar, conjuntament, per la dinamització del sector.

Al municipi de la Garriga l’activitat industrial es concentra als polígons de Ca n’Illa, El Congost, Can Noguera, Can Terrers i Can Met Sidro.