Circ per inaugurar la temporada del Teatre

Última revisió 22-09-2016 11:16
22/09/2016

El Teatre de la Garriga engega una nova temporada el 25 de setembre a les 18.30 h amb un espectacle gratuït de circ a la plaça de Can Dachs,amb l’obra Entredos.

Entredos endinsa el públic en un món màgic i absurd, poètic i còmic, on no se sap si estem desperts o somiant. Un espectacle visual, fresc, divertit, poètic, oníric, innovador, tendre, elegant.

L'obra de la companyia Capicua ha estat premi del públic al millor espectacle de teatre a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca 2013, nominat a la millor posada en escena en els premis Zirkolika de Catalunya 2013 i 2014 i que ha rebut el segell de qualitat del Move Award (More Quality Visual Theatre for Europe).

En cas de pluja, l'espectacle es farà al pavelló de Can Violí.

A part del circ, aquesta temporada el Teatre té altres propostes familiars com l’espectacle de màgia L’inventor d’il·lusions d’Enric Magoo (9 d’octubre), el concert de Dàmaris Gelabert (13 de novembre) i la presentació del nou treball del grup garriguenc Mainasons (14 de gener).

Tota la programació es pot consultar al web www.teatrelagarriga.cat, on ja es poden comprar les entrades anticipades a un preu de descompte.

circ entredos
circ entredos

Enllaços