Bona valoració del projecte intergeneracional

Última revisió 28-06-2017 12:16
04/07/2016

El projecte intergeneracional que han dut a terme, des del febrer, l’Escola Bressol Municipal les Caliues i l’Asil Hospital de la Garriga ha rebut una molt bona acollida per part dels infants de l’escola i les persones grans que hi han participat.

Al llarg de 15 trobades, que s’han fet tant a les Caliues i també a l’Asil, grans i petits han compartit moments, activitats i estones de joc. L’experiència ha estat tan positiva, que des de les Caliues s’espera convertir-la e una activitat més de l’escola.

“Tant les persones grans com els infants han respòs molt bé a la iniciativa, que ha estat una experiència plena de valors, sentiments i emocions”, explica la directora de les Caliues, Trinidad Luzon. Des del centre també es vol agrair la col·laboració i la complicitat de les famílies i el personal de l’Asil, així com el suport de l’Ajuntament.

Asil_les Caliues
Asil_les Caliues