La Torre del Fanal, un espai obert a tothom

Última revisió 01-07-2016 12:47
01/07/2016

Dos anys després de la seva inauguració, la Torre del Fanal clou aquest curs fent un bon balanç de la seva evolució. L’equipament municipal, de gestió ciutadana, acull diverses activitats i és el punt de trobada de tots aquells veïnes i veïnes que volen participar de l’espai.

Actualment passen pel Casal Popular de la Garriga una cinquantena de persones cada setmana i n’hi ha més de 500 inscrites a la llista d’enviaments amb què s’informa de la programació i de totes les novetats. També s’han fet, per ara, uns 120 carnets d’Amics de la Torre del Fanal.

Entre les activitats que s’hi duen, o que s’hi ha dut a terme, destaquen cursos de ioga, de reiki, de llana i ganxet, de risoteràpia o de programació neurolingüística, entre d’altres. També s’hi han celebrat tres Mercats de 2a mà i d’intercanvi, revetlles de Sant Pere i xerrades i exposicions diverses, entre moltes propostes més.

La Torre del fanal, situada al núm. 76 del carrer de Can Noguera, és oberta al conjunt de la ciutadania i a totes les entitats, associacions i col·lectius que en vulguin formar part d’alguna manera. Amb una clara voluntat aglutinadora, intergeneracional, el casal pretén ser un centre on entitats, associacions, veïns, veïnes i agrupacions amb inquietuds de tipus social, artístic i cultural trobin un espai on portar a terme les seves activitats sempre que siguin d’interès general per al conjunt de la població.

Mes informació al correu latorredelfanal@gmail.com, al telèfon 937321043 i també a https://latorredelfanal.wordpress.com. També es pot seguir l’actualitat de la Torre del Fanal per Facebook i Twitter (@latorredelfanal).

Torre Fanal la Garriga
Torre Fanal la Garriga