L'Estació meteorològica municipal, a internet

Última revisió 28-06-2017 12:39
27/05/2016

L’Estació meteorològica municipal, situada al terrat de l'Ajuntament,a 265m sobre el nivell del mar ja està connectada en línia a internet.

La informació que recull la podeu trobar a la pàgina http://meteo.lagarriga.cat/AjuntamentGarriga01.htm

Consta de dues seccions, la principal és la que s’accedeix directament i en la qual es poden veure les cinc variables meteorològics més habituals en directe (temperatura, humitat, vent, pluja i pressió atmosfèrica) així com també la Temperatura de sensació que és molt útil a la Garriga sobretot a l’hivern a causa del nostre vent de nord fred, la Saligarda.

En aquesta pàgina també hi ha els valors màxims i mínims del dia d’aquestes variables, i a la part de baix unes gràfiques que mostren l’evolució en les darreres 24 hores d’aquestes variables.

Clicant a ‘Ampliació de la informació’, S’accedeix a una segona pàgina on es poden veure unes línies de descripció tècnica d’on es troba situada l’estació meteorològica, a més de les mateixes variables amb una altra presentació i on a s’hi ha afegit alguns varems mensual i anual i gràfiques de valors diferents als de la pàgina principal.