L'Infantil A de l'Olímpic i el Prebenjami del futbol sala, campions de lliga

Última revisió 28-06-2017 12:57
06/05/2016

L'Infantil A de l'Olímpic la Garriga i el Prebenjami del Club Futbol Sala la Garriga es van proclamar el cap de setmana passat campions de lliga.

L'infantil A del CF Olímpic la Garriga va guanyar l'últim partit, que li donava la lliga, contra la Llagosta amb un gol de Carles Enrich que va fer embogir una afició que omplia la grada del camp municipal d'esports.

L'equip, entrenat per Borja Campillo i Juan Samblas, ha fet una temporada immillorable ja que s'ha mantingut invicte guanyant 23 dels 26 partits. Els garriguencs han marcat 164 gols i només n'han rebut 9. La Garriga s'ha proclamat campiona superant per un punt la Llagosta, per 9 punts l'Ametlla i per 20 punts al quart classificat que ha estat el Canovelles.

L'Infantil A està format per Oriol Navarra, Carles Enrich, Jordi Sirés, Marc Guerrero, Marc Soriano, Jan Vigas, Joel Moreno, Adrià Guasch, Sergi Montpart, Narada Fofana, Pol Guilaniu, Pere Soler, Ïu Canalís, Diego Jiménez, Edu López i Gabriel Maseda.

També aquest darrer cap de setmana. el Prebenjami del Club Futbol Sala ?també s'ha proclamat campió invicte en la seva categoria. Els garriguencs ja eren matemàticament campions a falta de 4 jornandes. L’equip entrenat per Roger Esteban i Victor Almazan han fet una gran temporada on han estat campions invictes en tots els seus partits amb un total de 18 victories, 54 punts, 141 gols a favor i només 14 en contra.

El prebenjamí està format per: Guillem Girón, Arnau Puigbarraca, Francesc Gomez, Martí Batalla, Max Laviga, Joel Serrano, Biel Bonachera, Artur Sanchez, Artur Morales.

 

Infantil A Olímpic la Garriga campió lliga 2015-16
Infantil A Olímpic la Garriga campió lliga 2015-16