Obertes les inscripcions de les colònies per a gent gran

Última revisió 27-06-2017 15:20
19/04/2016

L'Ajuntament, en col·laboració amb l'Asil Hospital de la Garriga, tornarà a organitzar el proper mes de juny unes colònies per a la gent gran del municipi. La sortida tindrà lloc del 6 al 9 de juny a l'hotel La Terrassa de Platja d'Aro.

Les colònies, que s'adrecen a persones majors de 60 anys, volen ser un espai de convivència. Durant 3 dies, els veïns i veïnes participants gaudiran de tallers, activitats lúdiques i visites culturals per la Costa Brava.

El preu serà de 160 euros per persona en habitació doble i tot inclòs. Per a més informació cal adreçar-se a l'Asil Hospital de la Garriga (entrada pel carrer de la Doma) o trucar al telèfon 93 871 40 06.

Cartell Colònies gent gran la garriga
Cartell Colònies gent gran la garriga