Anila Padrós de l'institut Vil·la Romana, a semifinals del certamen de lectura en veu alta

Última revisió 19-04-2016 17:53
15/04/2016

La garriguenca Anila Padrós de l'institut Vil·la Romana va guanyar la prova de quarts de final en la categoria de corsaris del certamen de lectura en veu alta, que es va fer el passat 13 d'abril a la Garriga.

A més de Padrós, van passar a la següent fase Cesc Busquets de l'escola Pia, de Caldes de Montbui, a la categoria Grumets vermells; Ayrton Gómez de l'escola La Sagrera, de Santa Eulàlia de Ronçana, a la categoria Grumets verds i Luca serra, Alba Marcos, Queralt Viñals. FEDAC Sant Feliu, de Sant Feliu de Codines; a la categoria Tropa de Corsaris.

A la prova del passat 13 d'abril al Teatre de la Garriga-El Patronat hi van participar diferents escoles de la comarca. De la Garriga, van fer-ho les escoles Puiggraciós,Tagamanent i Giroi i els instituts Manuel Blancafort i el Vil·la Romana.

L’activitat, que vol aconseguir que els nois i les noies llegeixin, escoltin, descobreixin noves maneres d’entendre la lectura, en participin i en gaudeixin, està organitzada pel Departament d’Ensenyament, a través del Centre de Recursos Pedagògics Vallès Oriental IV i Enciclopèdia Catalana amb el suport dels ajuntaments.

lectura veu alta
lectura veu alta