Es presenta el llibre La reina faraó

Última revisió 13-04-2016 12:37
13/04/2016

El proper 15 d’abril, a les 19.30 hores, es presenta el llibre La reina faraó a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga. L'acte anirà a càrrec de la jove blogaire garriguenca Joana Cubeles i Massip, l’escriptora Carme Ballús i l’autora, Montserrat Segura. 

Es tracta d’una obra de ficció per a públic juvenil ambientada a l’any 1925, a l’Egipte dels grans descobriments.Tres arqueòlegs (un jove egipci, un noble anglès i una noia americana) descobreixen una tomba que pertany a Sen-en-Mut, primer ministre de la reina Hatxepsut. Un únic objecte trobat dins de la tomba provocarà una sèrie de situacions que faran perillar la vida dels tres protagonistes i els portaran a viatjar pels enclavaments arqueològics més importants del país.

La reina faraó és la primera obra publicada de Montserrat Segura (Barcelona, 1964). Segura viu a Figueres des de fa més de trenta anys; ha estat llibretera i actualment es dedica a la correcció de textos i a l’escriptura.

Per a més informació, consulteu la web www.lareinafarao.cat.

La reina faraó
La reina faraó