Premi a l'alumne de l'EMAD Xavier Novell

Última revisió 28-06-2017 12:57
05/05/2016

L’obra final dels estudis d’ebenisteria artística de l’alumne de l’EMAD Xavier Novell ha estat seleccionada pel Departament d’Ensenyament per participar a la 3a Jornada d'art i disseny: de l'escola a l'empresa que se celebra el 5 de maig a Barcelona.

Es tracta d’una jornada que reuneix alumnes d'escoles d'art i empresariat, i on Novell tindrà l'oportunitat de presentar el seu projecte.

La peça seleccionada, d’una col·lecció que l’autor a anomenat Dog's dreams, és una obra final de cicle que integra els conceptes d'artesania i disseny, tot creant una col·lecció de mobiliari per a gossos.

Es tracta d'elements realitzats amb fusta massissa que tenen un disseny innovador que permet integrar-los a la decoració de la llar com una peça més de mobiliari. A més, els materials utilitzats tenen en compte que són peces adreçades a gossos, i per tant, són antiàcars, ignífugs, fàcils de netejar i no absorbeixen olors. L’obra aporta noves solucions realitzant aplicacions de qualitat, pròpies de l'ofici de l'ebenisteria

EMAD
EMAD