4 anys a les xarxes socials

Última revisió 13-04-2016 13:05
13/04/2016

Aquest mes d’abril fa 4 anys que l’Ajuntament va iniciar la seva presència a les xarxes socials que, amb poc temps, s’han convertit en un canal importantíssim de comunicació amb la ciutadania. 

Els dos comptes més consultats del consistori són els que té a Facebook i a Twitter, amb prop de 2.500 persones seguidores respectivament. A Instagram, l’Ajuntament ronda el miler de followers.

Des de la seva posada en funcionament, les xarxes socials activades han tingut una molt bona acollida per part de la població usuària d’Internet, ja que es tracta de plataformes que permeten fer una difusió ràpida, constant i eficaç de l’actualitat municipal. Una altra particularitat és la seva bidireccionalitat, que fa que a més de rebre la informació el públic pugui deixar comentaris, fer preguntes i suggeriments. D’altra banda, el fet que internautes optin per compartir algunes de les publicacions fa créixer, encara més, l’abast de les notícies que es pengen.

La influència de l’Ajuntament a la xarxa està quantificada en un índex Klout de 62, una xifra que es considera indicadora d’una bona presència a Internet i que demostra que la interacció social als diferents perfils és elevada i satisfactòria.

El consistori també és present a PinterestGoogle + YouTube i Linkedin.

 


 

xarxes socials
xarxes socials

Et pot interessar