2a Passejada Calidoscòpica

Última revisió 10-03-2016 08:20
10/03/2016

Artistes garriguencs i autors de la “Guia Calidoscòpica de la Garriga” proposen a la ciutadania una visió diferent de la Garriga i d’alguns dels seus espais més significatius, a través d'una ruta, el proper 12 de març, a través del seu particular calidoscopi fet per fotografies, pintures i textos.

Juntament amb el Centre Excursionista Garriguenc, els autors us acompanyaran per fer la descoberta de racons molt i poc coneguts, llegiran textos i us explicaran moltes anècdotes. 

La passejada començarà a la Sínia a les 9 h, passarem pel cementiri de la Doma -ui! quina por!- i, seguint el curs del riu, farem diverses parades per comentar els textos i les imatges que recull la guia fins arribar a Can Palau, de camí al Figaró. Als Pinetons recuperarem forces amb un bon esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra.

Tot plegat per només 5€. A més, amb la compra de la "Guia Calidoscòpica de la Garriga", que us signaran gustosament els autors, tindreu la visita i l'esmorzar inclosos.

Cal inscripció prèvia al Facebook Guia calidoscòpica de la Garriga o al telèfon 93 871 88 61.


2a passejada calidoscòpica
2a passejada calidoscòpica