Nova edició del Cicle de Joves Intèrprets

Última revisió 08-03-2016 10:51
08/03/2016

L'escola municipal de música Josep Aymerich torna a programar el Cicle de Joves Intèrprets a partir del 8 de març. El grup de flautes serà l'encarregat d'obrir l'edició d'enguany.

El diumenge 13 de març a les 18 h serà el torn de les diferents orquestres de l'escola que actuaran al Teatre de la Garriga-El Patronat i el divendres 18 el de les orquestres de cambra que faran el concert a Can Raspall.

Durant l'abril també es faran tres concerts més. Un amb els grups de guitarres, amb el grup de contrabaixos de l'escola de Cervera i un concert final anb Ensembla Jazz de Granollers i la Saligarda Jazz Vent de la Garriga.

Aquest any, a més a més, es comptarà amb una master-class de piano, a càrrec del pianista Oriol Plans creador i director de l’escola “Lyzeum für Klavier” de Leipzig (Alemanya).

A més a més també visitarà l'escola la prestigiosa guitarrista Anna Maria Archilés, professora del Conservatori Professional de Música de Castelló, que a més a més d’oferir un concert el divendres 1 d’Abril, durant el dissabte dia 2 d’Abril farà classes a l'alumnat de guitarra. 

El cicle ofereix una sèrie de concerts on els músics són joves alumnes destacats de l'escola municipal de la Garriga i d’altres escoles de música que convidem a col.laborar i compartir el seu repertori.