Una reflexió sobre Europa, al Teatre

Última revisió 09-03-2016 10:39
09/03/2016

L’espectacle La idea d’Europa, que ja ha passat per la Sala Beckett, arriba a la Garriga el proper 12 de març a les 20 hores. Es tracta d’un monòleg sobre la història de la nostra civilització amb què l’actor Òscar Intente ha construït a partir d’una conferència de l’humanista George Steiner. 

L’obra, que ha rebut molt bones crítiques, reflexiona sobre el llegat histo?ric i cultural del continent, que és “un lloc de progréśs i civilització́, pero? també de grans intolera?ncies religioses i capacitat destructiva”.

L’espectacle inclourà dues activitats complementàries: un taller gratuït?t per a nens i nenes de 4 a 10 anys durant l’obra (informació a info@teatrelagarriga.cat) i un col·loqui amb el filòsof A?ngel Castin?eira i l’exeurodiputat Salvador Jové, al Cafe? del Teatre.

Altres propostes del mes de març són la comèdia Un poble de paper, a càrrec de Gent Gran l’Esplai (6 de març a les 18 hores), i l’espectacle infantil Les princeses també es tiren pets (20 de març a les 11.30 hores).

Més informació i venda d’entrades a: www.teatrelagarriga.cat.

Cartell la idea d'europa
Cartell la idea d'europa