Dia de la Persona Consumidora

Última revisió 14-03-2016 12:21
14/03/2016

La Garriga se sumarà, el 15 de març, a la celebració del Dia Mundial de la Persona Consumidora. 

De 9.30 a 18 hores s’instal·larà un carpa informativa a la plaça de l’Església. A les 15.30, a Can Raspall, es farà una xerrada sobre consum per a comerciants i a les 17 hores hi haurà una xocolatada popular a la plaça.

L'Oficina de Consum, obre cada dimarts, a l'OAC. És un servei gratuït que ofereix l’Ajuntament per poder atendre la gent de la Garriga que hagi tingut un problema amb una empresa. Cal que hi hagi una relació de consum, és a dir, una relació d’una empresa amb una persona consumidora final. Si algú de fora ha tingut un problema amb un establiment comercial de la Garriga també pot utilitzar aquest servei.

La majoria de consultes que reben estan relacionades amb els serveis de subministraments bàsics (llum, aigua i gas) i de telefonia. La gent ve, segons Xavier Torrent, responsable de la Garriga, "quan ja es troba amb el problema i, per tant, cal obrir un expedient per fer els tràmits de reclamació però una part important de la feina és la de prevenció".

Cartell dia persona consumidora la garriga
Cartell dia persona consumidora la garriga