Els Hoppers celebren el seu 4rt aniversari

Última revisió 02-03-2016 11:22
02/03/2016

L'associació de swing The Impresentables Hoppers celebren la seva festa del seu quart aniversari el proper diumenge 6 de març. 

Començaran a les 12h ballant a la placeta del Roure (Passeig dels Til.lers 24, sota la Renfe), després anirem cap a la plaça del Silenci, tot seguit cap a la plaça de l’Església i acabarem el recorregut a la plaça de can Dachs amb el concert ball del Monkey Doo sobre el nostre parquet i tots els seus padrins. El recorregut entre les places serà acompanyat de música perquè sigui un no-parar.

La festa acabarà amb un dinar popular a la plaça.

L'associació que va començar el 2012 amb l'objectiu principal de desenvolupar activitats relacionades amb el món del swing, la seva música, els seus balls i el seu vestuari, compta amb 110 socis.

 

 

 

 

L’associació de swing The Impresentables Hoppers la Garriga constituïda l’any 2012 té com a objectiu principal i raó social desenvolupar activitats relacionades amb el món del swing, la seva música, els seus balls i les diverses facetes que la caracteritzen com vestuaris, ambientacions vintage, etc.
Hi podreu trobar música en directe, animacions i classes obertes per aprendre les bases del swing, ambient vintage, mojitos, dinars i sopars populars, tallers de ball, teatre, molt de swing, molt de ball, somriures i bon ambient!

Vídeos

Impresentables Swing Corpus 2015

Gentlemen & gangsters. 2n Impresentables weekend, la Garriga 2013

Enllaços