Inici dels treballs al marge esquerre del riu

Última revisió 26-02-2016 11:25
24/02/2016

Dimecres 24 de febrer començaran els treballs de revegetació i control de plantes invasores en tres trams del marge esquerre del riu Congost entre el pont de la Doma i el Centre de Visitants.

S’hi plantaran àlbers (Populus alba) i freixes (Fraxinus) i espècies arbustives com el sanguinyol (Cornus sanguinea), arç blanc (Crataegus monogyna), saüc (Sambucus nigra), roldor (Coriaria myrtifolia) i aladern (Rhamnus alaternus).

Tot i que ja s’han fet treballs amb anterioritat, les canyes i altres espècies exòtiques invasores presenten alguns rebrots que, en cas de no ser controlats a temps, poden ocasionar la reinvasió de l’espai. A més, han quedat alguns talussos recoberts per vegetació herbàcia que dificulten que el bosc de ribera es pugi implantar de forma natural.

Els treballs, que duraran aproximadament una setmana, també inclouran la retirada de petits abocaments de deixalles que s’hagin acumulat en aquests trams

Les tasques, que tenen un cost total de 20.309,59 € (IVA inclòs), aniran a càrrec de l'empresa Aprèn, Serveis ambientals.