">

Un autor, abans ha de ser lector

Última revisió 18-01-2016 09:50
15/01/2016

"Un autor, abans ha de ser lector", amb aquestes paraules en Lluís Anton Baulenas mostrà, aquest dijous, 14 de gener, la seva voluntat d'escriure, de documentar-se i finalment aconseguir viure del món de la literatura. 

L'escriptor va participar en una tertúlia literàroa amb alguns alumnes dels cursos de català per a adults que s'han llegit la seva novel·la La felicitat. Els lectors li van poder explicar a l'autor què han sentit, què han viscut, què els ha agradat i què no han acceptat en llegir la novel·la. 

Durant la conversa, l'escriptor va constatar que "és una novel·la que demana una mica de paciència, no és apta per a lectors mandrosos, perquè amb aquest títol irònic vol acostar-se al món de la dona embarassa, sola i dins d'una realitat de pobresa, i reconeix que això no és fàcil de pair".

Abans d'acabar, com a primícia per als lectors garriguencs, confessà que la novel·la en què està treballant apareixerà a finals de 2016 o principis del 2017: "Abandono la Barcelona del 1900 per endinsar-se en les Olimpíades del 1992, però sempre a la seva Barcelona".